Спокойно можем да наречем тази седмица точка на обрата“.Сложна седмица,

...
Спокойно можем да наречем тази седмица точка на обрата“.Сложна седмица,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 юли

Спокойно можем да назовем тази седмица „ точка на обрата “.

Сложна седмица, само че в това време извънредно значима за дотъкмяване, отработване, преосмисляне, с цел да се изведе обстановката на нов път. Поредицата от събития сред звездите  ще дефинира фона и посоката. В първите няколко дни към момента мощно ще усещаме въздействието на Пълнолунието в Козирог (знак на отговорностите, кариерата, обществените структури) и Затъмнението. Активни са събитията, почнали от лятото на предходната година или пък от началото на тази - те чакат дотъкмяване и завършване.

Марс е в мощен знак, динамичността, неналичието на приемливост, нетърпимостта към протичащото се  усилват. През цялата седмица двата планетни колоса: Юпитер и Плутон ще бъдат в прецизен съвпад. Тази тяхна среща е за повторно през тази година. Първата среща сложи началото на изолацията, която след това беше съпроводена от световна икономическа и политическа рецесия.

Какво да чакаме в този момент? Кулминация на започнатото, нужда от решителни дейности в една или друга сфера от живота на личностно равнище, само че и на равнище страна, свят.

Старата форма на живот последователно се заменя с нова. Ще има и трета среща, която е на 12-ти ноември - краят, само че какъв ще бъде той?  Всичко зависи от „ точката на обрата “, която е дейна през цялата седмица - крайна седмица след три затъмнения и към момента назадничав Меркурий.

ОВЕН

Вие сте в центъра на събитията освен през тази седмица, само че и още дълъг интервал от време до края на годината. Събитията, които се задействаха в живота ви от предходната година, ще чакат вашите решения, дотъкмяване и завършване. През тази седмица можете да извършите забележителен прогрес в тази посока. Ревизирайте, довършвайте и приключете задания, свързани с главната ви активност, кариерно развиване, връзки с шефове и обществени институции. Марс, който минава през вашия знак ви прави нетърпеливи, настоящи преждевременно, а в някои случаи и гневни. Ако желаете добър резултат, контролирайте себе си и постъпките си. Ретрограден Меркурий ви дава прелестна опция да пренасочите силата си към ремонтни действия в дома или възстановяване на връзките с роднините ви. Използвайте времето да се подготвите за интензивно деяние и слагане на ново начало, което значително зависи от вас самите.

ТЕЛЕЦ

Движите се съгласно посоката, която сте подхванали в по-ранен интервал. До огромна степен дейностите ви са лимитирани, а логиката отстъпва място на интуитивно взетите решения. Ако пълнолунието и затъмнението са провокирали обрати или нарушавания, постарайте се в оптималната степен да въздействате. Активират се добави процеси от началото на април, допустимо е да измененията проектите сиу свързани с по-далечно бъдеще. През юли месец е добре да отделите повече време за отмора и зареждане на енергийно равнище. Работата на вътрешно равнище ще даде положителни резултати и на външно равнище. Очаквайте възстановяване на финансовото състояние, само че към момента избягвайте покупката на скъпи движимости и подписването на контракти. През целия месец са вероятни напрегнати диалози или спорове сред вас и сътрудници, другари, родственици. Подбирайте средата си на взаимоотношение.

БЛИЗНАЦИ

Събитията, които породиха напролет в този момент могат да претърпят основна смяна. Имахте дълъг интервал за размисъл и опция да вземете значими решения в избрани  области. Съобразете обстоятелството, че сте по-разсеяни от нормално, мислите ви препускат в разнообразни направления и мъчно ги овладявате.  Бъдете оптимално съсредоточени, деликатни в общуването, възприемането на информация, подписването  на документи, избягвайте покупки на техника и скъпи движимости. Седмицата е с съществена тенденция преосмисляне на съществуващата  обстановка във вашите партньорски връзки, персонални и настоятелен. Подреждайте целите си съгласно това, което ви е належащо на този стадий в живота ви, съгласно вашите стремежи и желания. Преразгледайте опциите, използвайте информацията и насъбрания опит до момента, проведете необходимите  диалози, които ще ви оказват помощ да вземете верни решения. Отворете се към това да получите поддръжката морална или материална на авторитетни персони или на вашите сътрудници. Благоприятен интервал да вземете значимо решение и да сложите завършек на нещо в своя живот, което отдавна ангажира вниманието ви или времето ви, конфликтна обстановка или проблем. Погрижете се за стабилността на вашите финанси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР