Спокойно можем да кажем, че най-женският филм на всички времена

...
Спокойно можем да кажем, че най-женският филм на всички времена
Коментари Харесай

Той просто НЕ си пада по теб

Спокойно можем да кажем, че най-женският филм на всички времена е „ Той просто НЕ си пада по теб ” (He's Just Not That Into You). Култовият американски филм от 2009 година се оказа същинска гражданска война в женския свят и разреши на всички от нежния пол да погледнат малко по-надълбоко в мъжкото мислене. Продукцията на режисьора Кен Куапис събра на едно място имена като Бен Афлек, Дженифър Анистън, Дрю Баримор, Брадли Купър, Скарлет Йохансон и още доста други огромни артисти. Той преплете историите на персонажите във кино лентата, с цел да ни покаже по-добре другите обстановки, в които да разберем една простичка, само че безконечна истина «Той просто не си пада по теб».

Няма да ти описваме отначало филмът, който ние от екипа на venera.bg умерено назоваваме „ женската енциклопедия ”. Ще ти напомним обаче няколкото правила, които сложи той, с една едничка цел – да предпазим сърцето си, като сложим диагнозата от рано.

Той просто не си пада по теб, в случай че не те кани на среща. Защото в случай че те харесва, повярвай ни, ще го направи.

Той просто не си пада по теб, в случай че не ти се обажда. Мъжете знаят по какъв начин да употребяват телефона и в случай че не звъни, това не значи, че е отвън страната или му се е развалил мобилният, или ти е изгубил номера, или има персонални проблеми...Ако не ти обажда, значи не желае да го направи.

Той просто не си пада по теб, в случай че не излиза с теб. «Не желая сериозна връзка» значи «Не желая сериозна връзка с теб». И да не забравяме, че ти заслужаваш доста повече от това.

Той просто не си пада по теб, в случай че спи и с други девойки тъй като желае «отворена връзка». Това НИКОГА не е положително опрощение за невярност.

Той просто не си пада по теб, в случай че желае да те вижда единствено когато е пийнал. Ако те харесва, той ще желае да е с теб и без да е на няколко чашки.

Той просто не си пада по теб, в случай че скъса с теб. Щом го е направил един път, значи го е желал. Недей да се събираш и разделяш с него всяка седмица. И не се ласкай, че му липсваш – несъмнено, че е по този начин, само че щом го е направил, заслужава да му липсваш.

Той просто не си пада по теб, в случай че е женен (и други странни разновидности на това да е зает). Ако не можеш да си с него свободно, то това не е връзка. Когато не е напълно твой, той е напълно неин.

На формалната фейсбук страница на кино лентата, ще намерим и няколко съвета, към които няма да сбъркаме в случай че се придържаме прецизно.

Не излизай с мъж, който не те е поканил пръв.

Не излизай с мъж, който би те предиздвикал да го чакаш на телефона.

Не излизай с мъж, който не е сигурен, че желае да е с теб.

Не излизай с мъж, който те кара да се чувстваш непривлекателна.

Не излизай с мъж, който се опасява да приказва за бъдещето ви.

При никакви условия не излизай с мъж, който един път те е зарязал.

Не излизай с мъж, който е женен.

И по този начин девойки, в случай че успеем да се придържаме най-малко малко към тези скъпи препоръки, може би ще създадем първата стъпка към откриването на верния човек.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР