Сподхода си към пандемията от коронавирус президентът на САЩ Доналд

...
Сподхода си към пандемията от коронавирус президентът на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Тръмп спасил живота на 4 милиона души

 Сподхода си към пандемията от ковид президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е избавил живота на 3-4 милиона души, съобщи Белият дом в миг, когато броят на инфектираните в Съединени американски щати продължава съществено да се усилва, съобщи ДПА.

Говорителката на Белия дом Кейли Макенани отбрани решенията по-рано тази година за прекъсване на стопанската система за битка с ковид.

" Това беше вярното решение. Президентът избави 3-4 милиона живота ", сподели тя на брифинг, без да показва източник за тези данни.

По думите й " е значимо да се означи другата страна на здравното уравнение за това какво предизвикват на американците продължителните карантини ", изтъквайки намаляването на откриваните случаи на рак.

Тръмп упорства за бързо връщане на стопанската система към естествения темп. Той неведнъж е казвал, че дейностите на неговото държавно управление по време на пандемията са избавили живота на милиони хора, като от време на време се е позовавал на проучване на лондонския " Империал колидж ", планувал, че коронавирусът може да вземе 2,2 милиона жертви в Съединени американски щати, в случай че разпространяването му не бъде овладяно, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР