СподелиВ последните дни промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с

...
СподелиВ последните дни промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с
Коментари Харесай

Денков: Усилията ни водят към успех, хората усещат грижа за тях

Сподели
В последните дни измененията в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с положителните знаци за Шенген, ни дават убеденост, че напъните ни водят към триумф, а хората усещат грижата за тях.

Това сподели министър председателят акад. Николай Денков преди началото на съвещанието на Министерския съвет.

Често споделям, че това ръководство има смисъл, единствено в случай че хората усещат смяната и грижата за тях, сподели още той и уточни, че три проучвания, осъществени през последната седмица, демонстрират, че българите гледат все по-уверено напред – две трети от хората се усещат щастливи, а повече от половината имат вяра, че новата година ще бъде по-добра за тях.

Днес е Игнажден и народът има вяра, че какъвто човек влезе в дома ти, такава ще бъде и идната година.

Оптимист съм, тъй като при нас влязоха младите художници от Втора британска гимназия и 48-мо учебно заведение в София, както и коледарчета от главното учебно заведение в с. Лозен.

Вярвам, че геният им ще свети и в бъдеще, с помощта на програмата „ Заедно в изкуството и спорта “, в която те са били подготвяни, добави той.

В програмата вземат участие над 60 хиляди деца и това са над 60 хиляди аргументи да гледаме с оптимизъм в бъдещето, сподели още акад. Денков.

Идва Рождество, дано да го посрещнем удовлетворени от напъните, които ни сплотяват, по-смирени пред разликите и с религия, че триумфите идват, когато посрещаме провокациите дружно, прикани министър председателят Денков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР