СподелиСтартираме интензивната подготовка на честни и свободни избори на 9

...
СподелиСтартираме интензивната подготовка на честни и свободни избори на 9
Коментари Харесай

Главчев на първото заседание на кабинета: Предстои, меко казано, напрегната кампанияя

Сподели
Стартираме интензивната подготовка на почтени и свободни избори на 9 юни. Това съобщи служебният министър председател Димитър Главчев преди началото на първото съвещание на държавното управление.

„ Като длъжностен кабинет, това е наш първи приоритет и ще го осъществяваме, спазвайки прецизно Конституцията и законите на страната. Честността на вота е без конкуренция. Опитите за пазаруване на гласове и за опорочаване на изборите ще срещнат нашата безапелационна опозиция. Искам доста ясно да заявя, че служебният кабинет приготвя изборите, само че не взе участие в тях. Предстои предизборна акция и тя ще бъде меко казано напрегната. Това е повода да останем невъзмутими от първия до последния ден на това държавно управление “, прикани Главчев.

„ В дейностите си ще се водим от законите, здравия разсъдък и ползите на българските жители. Ще се фокусираме, несъмнено, и върху решаването на неотложни въпроси във всички сфери на публичния живот. Държавата не може да бъде в режим на изчакване. Ще сме на работното си място, с цел да подсигуряваме спокойната работа на институциите. Предстои ни мандат, в който съм уверен, че ще свършим доста работа “, сподели Димитър Главчев.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР