СподелиСамолет на Джапан Еърлайнс“ (Japan Airlines) с все още намиращи

...
СподелиСамолет на Джапан Еърлайнс“ (Japan Airlines) с все още намиращи
Коментари Харесай

Самолет пламна при кацане на летище в Япония

Сподели
Самолет на „ Джапан Еърлайнс “ (Japan Airlines) с към момента намиращи се борда му пасажери пламтя през днешния ден на пистата на интернационалното летище „ Ханеда “ в Токио след хипотетичен конфликт със аероплан на японската брегова защита, съобщи Ройтерс, базирайки се на телевизионния канал „ Нипон Ти Ви “ (Nippon TV).

Японската брегова защита заяви, че изследва опцията неин аероплан да се сблъскал със аероплан, изпълняващ полет 516, на „ Джапан Ейрлайнс “.

Кадри онлайн, предавани по японската телевизия Ен Ейч Кей (NHK), демонстрираха пламъци, излизащи от прозорците на самолета.

Видеозапис на локална телевизия сподели по какъв начин огромен пожар избухва от едната страна на самолета, до момента в който той се движи по пистата. След това пожарът се разраства и доближава зоната към крилото. По-късно се вижда по какъв начин пожарни екипи работят по потушаването на огъня, показва Асошиейтед прес.

На фрагменти, предавани по телевизионния канал на друга локална медия, се вижда по какъв начин пасажерите напущат самолета посредством спешен улей, до момента в който пожарните екипи се борят с пламъците, отбелязва ДПА.

Говорител на „ Джапан Еърлайнс “ заяви, че самолетът, приближаващ от интернационалното летище „ Шин-Читосе “ на остров Хокайдо, е превозвал близо 400 пасажери.

Всички писти на летище „ Ханеда “ са били затворени, заяви представител на летището.

„ Ханеда “ е едно от най-натоварените летища в Япония и едно от двете съществени интернационалните летища в столицата, отбелязва АП.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР