СподелиПрез нощта вятърът ще отслабне. Минималните температури утре ще са

...
СподелиПрез нощта вятърът ще отслабне. Минималните температури утре ще са
Коментари Харесай

Захлаждане и дъжд през новата седмица

Сподели
През нощта вятърът ще отслабне. Минималните температури на следващия ден ще са сред 9° и 14°, в София към 11°. Максималните ще останат без смяна със доста по-високи от нормалните за началото на април – сред 25° и 30°, в София към 26°.

Ще бъде слънчево, след обяд със слаб до сдържан южен вятър. С него преносът на сахарски прахуляк над страната ще продължи.

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са от 18° по Северното Черноморие до 27° по Южното. Температурата на морската вода е 9°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънчево, само че прохладно ще бъде в планините, с сдържан, по билата краткотрайно мощен вятър с посока от югозапад, който вечерта още ще се усили.

Ветровито ще бъде в цялата страна във вторник. Облачността ще се усилва и тук-там след обяд и през нощта против сряда ще превали и прегърми, а дневните температури ще се намалят с 4-5 градуса.

В сряда захлаждането ще продължи, само че ще бъде слънчево. Превалявания и гръмотевици се чакат още веднъж в четвъртък, към и след обяд.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР