СподелиПодаването на годишна данъчна декларация е задължение на всички. Нежеланието

...
СподелиПодаването на годишна данъчна декларация е задължение на всички. Нежеланието
Коментари Харесай

Денков: Не е случайно, че протестите на зърнопроизводителите са преди ротацията

Сподели
Подаването на годишна данъчна декларация е обвързване на всички. Нежеланието на зърнопроизводителите да заявяват загуби опонира на логиката. По данни на Национална агенция за приходите зърнопроизводството е един от най-печелившите браншове у нас. Това съобщи министър-председателя акад. Николай Денков по време на брифинг в Министерския съвет по отношение на оповестените митинги на зърнопроизводителите.

Още от началото на сформиране на държавното управление обявихме, че земеделието е предпочитан бранш за нас, акцентира той.

По думите му на земеделците са изплатени над 3 млрд лв. европейско и национално финансиране. България е на второ място в Европейски Съюз след Полша по средства, предоставени на земеделските производители, подбудени от войната в Украйна, посочи министър председателят Денков.

Според него няма съображение за тези митинги. Не е инцидентно, че те се вършат в навечерието на ротация на кабинета, позволи акад. Николай Денков.

„ Прегледах всички претенции на земеделците. По тях нямаме никакви разлики, с изключение на показаната загуба за предходната година. Няма по какъв начин да поддържаме земеделци, които предходната година са били на облага. Не поддържаме настояванията за оставка на министъра на земеделието и храните Кирил Вътев, акцентира министър председателят. Той дефинира тези претенции като несъответстващи, по отношение на всичко, което министър Вътев е направил.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР