СподелиНезависимият депутат Радостин Василев се оплака, че е бил нападнат

...
СподелиНезависимият депутат Радостин Василев се оплака, че е бил нападнат
Коментари Харесай

Пак сцени в парламента! Депутат блъска друг, той пък му роши перчема

Сподели
Независимият народен представител Радостин Василев се оплака, че е бил атакуван от депутата от ПП-ДБ Искрен Митев. Физическото сблъскване сред тях е станало по време на блицконтрол с министър-председателя и не е било снимано от телевизионните камери, защото се е случило наоколо до пленарната зала.

Пред публицисти Василев отхвърли да е удрял депутата от ръководещото болшинство:

„ Аз желаех да задам втори въпрос към министър-председателя и надлежно водещият на събранието Желязков ми сподели, че нямам право, защото съм самостоятелен депутат. Отзад Искрен Митев се провикна, че предателите имали право единствено на по един въпрос. Отидох да си оставя телефона и документите на последния ред и на път за тоалетната, тъкмо откъм гърба, зад ръководителя, господин Митев, разминавайки се с мен, ме удари с рамо и се наложи да му разроша леко перчема, само че Искрен Митев не е удрян. Той може да упреква, за каквото си желае “.

Искрен Митев удостовери за случая. Според него до ескалация на напрежението не се е стигнало, защото те са били разтървани от квесторите и различен народен представител от ПП-ДБ – Настимир Ананиев.

„ Квесторите са очевидци на цялото нещо. То беше напълно провокирано от Радостин Василев. Явно е било премислено, тъй като е на място, където няма достъп до камери. Но това, което аз помня, е, че, минавайки около него, той ме блъсна. Следващия миг, който помня, е по какъв начин квесторите го държат и той замахва към мен. Това е, и аз просто се обърнах и си потеглих “.

За случая е осведомен ръководителя на Народно събрание Росен Желязков.

Радостин Василев беше състезателен министър в държавното управление с министър председател Кирил Петков. По-късно напусна Има Такъв Народ, с цел да стане народен представител от ПП-ДБ, само че напусна и тази парламентарна група, откакто популяризира запис от съвещание на Националния съвет на Политическа партия, напомня БНР.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР