СподелиМъжът, който открадна кола с две малки деца в Дупница,

...
СподелиМъжът, който открадна кола с две малки деца в Дупница,
Коментари Харесай

Мъжът, който открадна кола с две малки деца, ги изоставил край параклис

Сподели
Мъжът, който открадна кола с две дребни деца в Дупница, е арестуван за 24 часа. Той изоставил децата – на една и четири години край параклис над града, след което траял да кара до задържането си от чиновници на РУ-Дупница. Това стана известно от брифинг на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил ст. комисар Светослав Григоров.

Сигналът за незаконно лишен лек автомобил „ Тойота “ Авенсис е постъпил в полицейското ръководство през днешния ден към 12:15 часа. Подаден бил от собственичката на автомобила, която е обяснила, че е оставила автомобила пред аптека в центъра на града, с ключовете на таблото, а вътре в автомобила са и двете ѝ деца – на една и четири години.

„ Незабавно беше основана организация и бяха осъществени заградителни мероприятия. След 15 минути автомобилът е арестуван в региона на кв. „ Бешика “, като сега на задържането на колата никой не е потърпевш “, уточни шефът на полицията.

Мъжът е задържан, откакто изоставил двете деца по пътя си. „ Те са открити в региона на параклиса „ Св. Спас “, над Дупница. Намерени са от чиновници на районно управление (на МВР). В положително положение са и са предадени на майката “, уточни още ст. комисар Григоров.

Извършителят е 39 годишен, гражданин на Дупница. Той е с психологични проблеми, недееспособен лидер, а направените му проби за алкохол и опиати са негативни, заяви още шефът на полицията, който посочи, че дейностите не престават под надзора на Окръжна прокуратура Кюстендил.

„ Важното е, че животът и здравето на децата е отвън заплаха. Служителите, взели участие в разрешаването на случая, ще бъдат наградени “, сподели още Григоров.

По думите му цялата интервенция се е развила в границите на 15 минути. Мъжът не е оказвал опозиция при задържането му, не са употребявани помощни средства. Служителите на реда са направили заградителни дейности, като караният от него автомобил е бил тампониран от два полицейски.

По данни на чиновници на полицейското ръководство в Дупница, мъжът е прочут на чиновниците на реда и с други сходни прояви. Преди години той е откраднал полицейска кола от двора на полицията, оставена отключена с ключ на таблото. После катастрофира край Дупница.

В работата по случая през днешния ден е зает и психиатър, с цел да реши моментното му психическо положение.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР