СподелиФондация Америка за България“ търси проектни предложения за развитието на

...
СподелиФондация Америка за България“ търси проектни предложения за развитието на
Коментари Харесай

Фондация „Америка за България“ организира конкурс за развитие на туризма в Северозапада и по Дунава

Сподели
Фондация „ Америка за България “ търси планови оферти за развиването на туризма в Северозападна България и по поречието на река Дунав.

Целта на състезанието е да поддържа основаването на туристически артикули и услуги, които да подтикват по-продължителен престой в района. Дългосрочната цел на състезанието е да сложи Северозапада и общностите по поречието на Дунава трайно на туристическата карта на България като места, предлагащи резистентен естествен и културно-исторически туризъм с принос за развиването на локалните стопански системи.

Кандидатите могат да аплайват за финансиране в една от три категории:
„ Елате ни на посетители “ (до 25 000 лева),„ Щом сме двама, ужасно няма “ (до 50 000 лева) и„ Сговорна тайфа планина повдига “ (до 150 000 лева).
Крайният период за кандидатстване е 10 февруари 2024 година Кандидатурите се подават единствено онлайн на .

Поканата е отворенa за претенденти от цялата страна, само че препоръчаните планови действия би трябвало да се реализират в Северозападния регион, съответно областите Враца, Видин, Монтана, и общините по поречието на река Дунав.

В състезанието могат да вземат участие юридически лица, регистрирани в България, със следния профил – туристически асоциации, притежатели на къщи за посетители и фамилни хотели, микро, дребни и междинни бизнеси, които оферират туристически артикули и услуги, естествени паркове, музеи, читалища, неправителствени организации и консорциуми от такива.

Повече информация и всички условия може да намерите на страницата на Фондация „ Америка за България “ –.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР