СподелиДепутатите ще гледат на второ четене Законопроекта за изменение и

...
СподелиДепутатите ще гледат на второ четене Законопроекта за изменение и
Коментари Харесай

Депутатите гледат на второ четене промените в семейния кодекс

Сподели
Депутатите ще гледат на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Семейния кодекс, импортиран от Десислава Атанасова и група народни представители от ГЕРБ.

Те са свързани с разпоредбите за осиновяване – съгласно направените оферти – информацията ще бъде събрана в Национална осведомителна система. Въвежда се и ограничаване на възрастовата граница сред осиновители и деца – тя не би трябвало да е повече от 50 години.

Народните представители ще гледат и на първо четене Законопроектите за изменение и допълнение на Закона за лекарствените артикули в хуманната медицина, импортирани от ГЕРБ-СДС и “Възраждане ”

В националното заседание депутатите би трябвало да гласоподават дефинитивно измененията в Закона за тютюневите произведения, съгласно които продажбата на артикули, които са овкусени или имат добавени аромати за нагреваеми цигари и така наречен вайпове, ще бъдат неразрешени.

Законодателната власт ще гледа и още четири законопроекти импортирани от Министерски съвет. Това са: Законопроект за одобрение на Гаранционното съглашение сред Европейската комисия и Република България, Законопроект за одобрение на Споразумението за финансов принос сред Република България и Европейската комисия, Проект на решение за приемане на Изменение № 1 на Актуализиран план за капиталов разход „ Придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморски сили “, както и Второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР