СподелиБившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който има навика да

...
СподелиБившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който има навика да
Коментари Харесай

Тръмп поиска незабавен предизборен дебат с Байдън

Сподели
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който има навика да отхвърля диспути със противниците си в борбата за републиканската президентска номинация, съобщи, че желае да дебатира с президента на Съединени американски щати Джо Байдън неотложно, съобщи Ройтерс.

„ Бих желал да водят диспути с него в този момент, тъй като би трябвало да дебатираме. Ние би трябвало да дебатираме за положителното на страната “, сподели Тръмп в радиопредаване, водено от консервативния коментатор Дан Бонгино, написа Българска телеграфна агенция.

Когато беше запитан от кореспонденти по време на пътешестване до Лас Вегас през вчерашния ден по отношение на апела на Тръмп за спор, демократът Байдън сподели: „ Ако аз бях на негово място, и аз щях да желая да вземам участие в диспути с мен. Той нищо не може да направи “.

Въпреки че е любимец за републиканската президентска номинацияq Тръмп към момента не си я е подсигурил. Той към момента води борба с Ники Хейли, единствения му конкурент в републиканския лагер. Тръмп отхвърли към този момент да дебатира с Хейли. А от предизборния щаб на Хейли обявиха, че той е „ прекомерно нерешителен “, с цел да взе участие в спор с нея.



„ Време е Тръмп да се покаже като храбрец и да се съгласи да дебатира с Ники Хейли. Ники е подготвена да показа своя опит на реакционер и своята визия за една мощна и горда Америка против акцията на Тръмп за безпорядък и вендета “, съобщи говорителката на акцията на Хейли – Оливия Перес-Кубас.

Тръмп и Байдън дебатираха на два пъти по време на конкуренцията през 2020 година Третият спор беше анулиран, откакто Тръмп даде позитивна проба за Ковид-19 и отхвърли да взе участие във виртуален устен дуел.

Традиционно има три дебата сред претендентите за президент на Републиканската и Демократическата партия.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР