сподели в ексклузивното интервю на , че е заминал за

...
сподели в ексклузивното интервю на , че е заминал за
Коментари Харесай

Принц Хари: Страхувах се историята с майка ми да не се повтори с моето семейство

сподели в извънредното изявление на, че е отпътувал за Лос Анджелис дружно с и сина им, тъй като се е страхувал след гибелта на майка му историята да не се „ повтори “ с него самия. Това стана ясно от филмов откъс на 90-минутното изявление, оголен през днешния ден, оповестява „ Дейли Мейл “.

Херцогът на Съсекс също признава, че напускането на кралското семейство е било " необикновено мъчно " в изявлението, което се чака да разстрои кралицата, и, когато се излъчи на 7 март.
В двореца има известно безпокойствие от избора на Хари да приказва за принцеса Даяна, която умря през 1997 година в Париж дружно с колегата си Доди ал Файед, и наподобява да свърже решението си да се отдръпна от кралските отговорности с тестванията на майка си, казвайки, че е била сама и без поддръжка, когато е починала в автомобилната злополука.
Той споделя на госпожа Уинфри в клипа от 30 секунди: „ Наистина съм доста омекотен и благополучен, че седнал съм тук и беседвам с жена си до себе си “. Той добави: " Защото беше необикновено мъчно за нас двамата, само че най-малко се имаме един различен. "
По време на 30-секундния филмов откъс очевидно бременна Меган не споделя нищо и се вижда или да гушка бебето си, или да държи ръката на брачна половинка си.
Но подозирайки, че тя няма да получи комплимент от фамилията на Хари, Опра разкрива, че някогашната актриса разказва 20-те месеца като кралска персона с думите: „ Почти невъзможни за оцеляване “ и: „ шокиращи “
Начинът, по който двойката реши да засегне двореца и кралицата в изявлението с Опра, провокира яд и появяването на известието, че ще изгубят кралското си застъпничество.
Във втори, 30-секунден тийзър, оповестен в неделя, Хари сподели, че не може да си показа какво е претърпяла майка му, „ преминавайки през този развой сама “.
Интервюто на Опра с принц Хари и Меган би трябвало да се излъчи по CBS в 20:00 ч. на 7 март. Опра назова изявлението си с кралската двойка „ най-хубавото, което в миналото е правила “, съгласно най-хубавата й другарка Гейл Кинг. Това е " първото огромно изявление на двойката, откогато се отхвърлиха от висшите си кралски отговорности ".
Кинг разкри на 16 февруари, че Опра е получила позволение да попита Хари и Меган „ всичко, което желае “ и че „ нищо не е отвън границите “ по време на изявлението.
Новините за изявлението провокираха нови опасения в Бъкингамския замък за това какви смущаващи разкрития могат да излязат нескрито - изключително в резултат на решението на кралицата да отстрани останалите почетни трофеи на двойката.
В понеделник бе разкрито, че кралицата е решила да ги отвърна, като направи послание към нацията часове преди този момент. Тя ще произнесе специфична тирада в чест на Деня на Общността, която ще бъде излъчена по малкия екран във всички страни, които са част от този съюз. Предварително записаната тирада ще се излъчи по BBC One преди изявлението с Хари и Меган. В допълнение към, в това особено обръщение ще се появят и останалите членове на кралското семейство, с цел да кажат няколко думи, като се стартира от принц Чарлз и Камила и се свърши с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Всички звезди на монархията, невиждана до момента в историята демонстрация.
В понеделник се оказа също по този начин, че горещото изявление на принц Хари и Меган Маркъл с Опра може да се наложи да бъде модифицирано или даже отчасти презаснето заради разрива, породен на кралското семейство и хоспитализацията на 99-годишния принц Филип.
Оказа се също по този начин, че Меган се чака да приказва за враждата със личното си в лицето на татко си Томас в изявлението с Опра.
Херцогът на Съсекс се повози на 26 февруари по улиците на Лос Анджелис на втория етаж на отворен рейс с телевизионния водещ и комедиант Джеймс Кордън и му сподели, че е решил да напусне Англия поради сложната среда, основана от пресата.
Кордън попита Хари за решението му да се откаже от служебните си отговорности като член на кралското семейство, а Хари отговори, че „ той не си е тръгнал, а единствено се е дръпнла настрана “.
" Обстановката беше доста сложна, това беше очевидно за мнозина ”, призна Хари. „ Всички знаем какво е английската преса. И това унищожи психическото ми здраве. Разбрах, че това е токсична атмосфера. "
" Направих това, което всеки брачен партньор и татко би направил на мое място - откарах фамилията си, само че постоянно ще направя някакъв принос. Животът ми е в услуга на обществото и Меган приема това ", сподели принц Хари в отговор на въпрос за това какво ще прави след отпадане на рестриктивните мерки, наложени от пандемията на ковид.
 Принц Хари: Британската преса унищожи психическото ми здраве Принц Хари: Британската преса унищожи психическото ми здраве
Внукът на английската кралица принц Хари даде първото си в детайли изявление, откакто се реалокира в Калифорния с Меган Маркъл и сина им...
Интервюто е било записано още преди Бъкингамският замък да удостовери, че Хари и Меган са прекратили изцяло служебните си отговорности и не имат намерение да се връщат към тях.
Според известията кралицата е споделила на двойката, че комерсиалната им кариера е несъвместима с безпристрастността, изисквана от хората на държавна работа, само че е настояла, че те остават „ доста обичани членове на фамилията “.
36-годишният херцог и 39-годишната херцогиня на Съсекс за първи път оповестиха желанията си предишния януари. Тогава те оповестиха, че ще работят и ще бъдат финансово самостоятелни.
Двойката към този момент няма да може да покровителства благотворителни организации като членове на кралското семейство. Хари също ще бъде лишен от почетните си военни отговорности.
Двойката, която чака второто си дете, и едногодишният им наследник Арчи към този момент живеят в Калифорния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР