СподелиХамас“ ще понесе най-тежкия възможен удар“, заяви говорителят на израелското

...
СподелиХамас“ ще понесе най-тежкия възможен удар“, заяви говорителят на израелското
Коментари Харесай

Израел: „“Хамас“ ще понесе най-тежкия възможен удар

Сподели
„ Хамас “ ще понесе „ най-тежкия вероятен удар “, съобщи представителят на израелското държавно управление Ейлон Леви, откакто военните дейности в линията Газа бяха обновени след приключването на примирието сред Израел и палестинското ислямистко придвижване, съобщи Франс прес.

„ Сега „ Хамас “ ще понесе най-тежкия вероятен удар “, съобщи представителят в изказване пред публицисти, обвинявайки палестинската формация, че не е предоставила нов лист на заложниците, които да бъдат освободени в подмяна на палестински пандизчии, и че е изстреляла ракета по израелска територия преди края на прекратяването на огъня, изтекло в 07:00 ч. локално време.

След съглашението за прекъсване на огъня от 24 ноември, което от този момент беше удължено до 07:00 ч. тази заран, „ Хамас “ и Израел всекидневно разменяха заложници, отвлечени по време на офанзивата на палестинското придвижване против еврейската страна на 7 октомври, за палестински пандизчии, държани в израелски затвори, напомня Дарик

От към 240 души, отвлечени от „ Хамас “ и отведени в Газа, 110 бяха освободени, в това число 80 дами и малолетни с израелско или двойно поданство. В подмяна на това Израел освободи 240 пандизчии, показва Агенция Франс Прес.

Най-малко 109 палестинци са починали при израелски бомбардировки в линията Газа след края приключването тази заран прекъсване на огъня сред Израел и „ Хамас “, съобщи представителят на здравното министерство на „ Хамас “ Ашраф ал Кидре.

Д-р Кидре заяви също за „ стотици ранени при израелската експанзия “. Според публицисти от Агенция Франс Прес ранените се стичат в препълнените лечебни заведения в Газа, а поданици на анклава бързат да дарят кръв.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР