Списание „Time“ публикува своя списък със 100-те най-влиятелни хора за

...
Списание „Time“ публикува своя списък със 100-те най-влиятелни хора за
Коментари Харесай

Навални: Как да спрем злия луд с армия и ядрена бомба е отговор, който трябва да намерим сами

Списание „ Time “ разгласява своя лист със 100-те най-влиятелни хора за 2022 година

По традиция рейтингът е разграничен на няколко категории, като в категория „ Лидери “ участват ръководителите на Съединени американски щати и Китай Джо Байдън и Си Дзинпин, както и президентите на Украйна и Русия Володимир Зеленски и Владимир Путин.

Политикът Алексей Навални, който излежава присъда в наказателна колония в град Покров, Владимирска област, написа публикация за Путин за списанието, заяви „ Meduza.io “.

Може би същинската задача на Владимир Путин е да преподава уроци “, написа Алексей Навални. „ През 2022 година той беше изключително добър в това “, съобщи съветският опозиционер.

„ Той още веднъж напомни, че пътят, който стартира с „ малко подправяне на избори “, постоянно приключва с тирания. Тази тирания постоянно води до война “, сподели политикът.

Според Навални международните водачи лицемерно приказват от години за „ прагматичната позиция “ и изгодите от интернационалната търговия. „ Цената на войната: военна и икономическа помощ за Украйна, бежанци, наказания – всичко това ще коства стотици пъти повече от импортираните контракти за петрол и газ, при подписването на които беше толкоз прелестно да се пие шампанско “, съобщи той.

По думите на съветския опозиционер Путин припомня на „ закона за патицата “ – „ върви като патица, наподобява и кряка като патица, значи е патица “.

В публикацията си за авторитетното издание Навални съобщи, че съветският президент е унищожил медиите, провел е политически убийства и живее в имперски илюзии. Опозиционерът, който излежава присъда, назова президента на Руската федерация „ вманиачен “ и „ кадърен да провежда кърваво кръвопролитие в центъра на Европа през 21 век “.

„ Точно в този момент Путин преподава урок по какъв начин да нулира икономическия напредък на страната си след 20 години “, акцентира създателят.

„ Отговорът на главния въпрос обаче: по какъв начин да спрем злия вманиачен с войска, нуклеарна бомба и участие в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, всички би трябвало да намерим сами “, безапелационен е Алексей Навални.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР