Списание Monaco Today обяви българката Нора Недкова за най-стилната дама

...
Списание Monaco Today обяви българката Нора Недкова за най-стилната дама
Коментари Харесай

Нора Недкова беше обявена за най-добре облечената жена в Монако

Списание " Monaco Today " разгласи българката Нора Недкова за най-стилната дама в Монако. Изданието наблюдава филмовият фестивал в Кан, фокусирайки се да отличи тези представителки на нежния пол, които са се откроили измежду останалите, с помощта на положителния си усет към дрешника.

За изненада мнозина измежду тях попадна и Нора Недкова, която до неотдавна бе на интернационалния конгрес, откъдето споделяше със своите почитатели в Инстаграм вълненията, обхванали града, ситуиран на западния завършек на Френската Ривиера, преди, несъмнено, да се насочи към княжество Монако, където се намира към днешна дата. Едва няколко дни след идването ѝ в него формалната страница на към този момент упоменатото издание разгласи родната носителка на купата " Мис Плеймет " за 2017 година за най-добре облечена жена за деня, публикувайки нейна фотография от Монте Карло в обществените си мрежи.
 Нора Недкова беше оповестена за най-добре облечената жена в Монако

На изображението, към което списанието е добавило своя щемпел на утвърждение с надпис " Визия на деня ", русокоската театралничи пред фотографския обектив в комплект от бледорозова риза, вързана под гърдите, чиито дълги ръкави е навила до лактите, и къса пола с висока талия. Завършвайки външния си тип, тя е избрала златисти сандали на висок ток, кореспондиращи цветово с солидната железна верига, превърната в ръкохватка на кремавата ѝ дамска чанта, както и гривната, стояща на едната ѝ ръка. Освен това някогашната участничка от риалити предаването " VIP Brother " носи плетена шапка с необятна външна страна и чифт слънчеви очила.

По всичко проличава, че желанието на Недкова, която наскоро показа в обществените мрежи кадър, съпроводен от посланието: " Всяко лято има своя история... Искам това да бъде незабравимо ", явно се сбъдва, защото още от началото на ваканцията си, почнала преди повече от седмица, тя натрупа значително вълнуващи прекарвания, връхлитащи я едно след друго. Така да вземем за пример варненката имаше удоволствието да се срещне с надарената носителка на " Оскар " Джоди Фостър, която неотдавна бе удостоена с почетната премия " Златна палма " за изцяло творчество, а също по този начин се снима с именитата Софи Марсо по време на премиерата на кино лентата с нейно присъединяване " Всичко мина добре " на режисьора Франсоа Озон.

Наред с тези страсти, еротичният модел може да се похвали с обстоятелството, че през визитата си в Кан бе сбъркана с актриса. Преди седмица тя разгласява няколко къси видео клипове от грандиозното разкриване на фестивала, а на едно от тях се вижда по какъв начин излиза от хотела, в който е отседнала, ситуиран на фамозния крайбрежен бул. " Кроазет ", където се издига и конферентният център, приютил авторитетното мероприятие. В мига, в който пристъпва отвън постройката, подлъгано от наличието на плеядата от звезди, изпълнили предградието на Ница, събралото се голям брой начело по простъпка я взема за звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР