Спираме дотук! Ще решаваме в понеделник на Коалиционен съвет! Ще

...
Спираме дотук! Ще решаваме в понеделник на Коалиционен съвет! Ще
Коментари Харесай

Премиерът: БСП са царе на думите. Затова управлявам толкова години

" Спираме дотук! Ще решаваме в понеделник на Коалиционен съвет! Ще не отстъпвам това, което сме споделили – 1 лева Ако партиите в Народното събрание вземат друго решение, това е демокрацията “. Това съобщи Борисов пред публицисти в Брюксел след отпадането на точката за понижаване на дотацията от 11 на 1 лева от парламентарния дневен ред.

" Длъжен съм въз основата на съдружното съглашение да се съобразя с сътрудниците. На този съвет още веднъж ще не отстъпвам това, което ние сме споделили, за един лев. Аз давам отговор за ГЕРБ и нашата позиция е за един лев, съобразена с референдума “, разясни министър председателят. И показа, че е бил упълномощил на представителите на ГЕРБ в Народното събрание, да се срещнат с съдружните сътрудници и да им кажат, че са се съобразили с волята на гласоподавателите за размера на партийната дотация.

" Сутринта се чух с Валери, Волен и Каракачанов, и в понеделник ще се забележим да обсъдим въпроса. Правилно реагираха „ Обединени патриоти “. Бойко Борисов разяснява и на реакцията на проф.Румен Гечев от Българска социалистическа партия след отпадането на точката за партийните дотации, който съобщи, че " днешният ден е крушение за Бойко Борисов - концепциите му за антиевропейски и антидемократични промени във финансирането на политическата система не се реализираха ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР