Спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, друснаха им актове,

...
Спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, друснаха им актове,
Коментари Харесай

За една нощ! Спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, друснаха им актове

Спипаха трима пияни зад кормилото във Врачанско, друснаха им актове, оповестиха от полицията.
Около 12 часа тази нощ в Козлодуй униформени ревизирали лек автомобил "Фолксваген Пасат ", ръководен от 53-годишен софиянец. Водачът е бил пробван за приложимост на алкохол с техническо средство, като тестът отчела над 1.2 промила в издишания въздух. Полицаите издали на мъжа ваучър за здравно проучване и го съпроводили до болничното заведение в Козлодуй, където той е отказал да даде кръв. Автомобилът е служебно дерегистриран, а униформените съставили акт на нарушителя по Закона за придвижване по пътищата.
По случая е формирано бързо произвеждане.
Около 2 часа същата нощ във Враца полицейски чиновници спрели лек автомобил "Ауди " А4, ръководен от 25-годишен врачанин. При изработен тест за приложимост на алкохол, дрегерът отчел под 1.2 промила. Полицаите съставили на водача акт по Закона за придвижване по пътищата и му издали ваучър за здравно изследвано, като той дал кръв за разбор.
Около 3 часа в село Селановци по време на профилирана полицейска интервенция автопатрул ревизирали лека кола "Рено Меган Сценик ", ръководена от 59-годишен мъж от Козлодуй. Водачът е бил пробван за приложимост на алкохол, като тестът излязла позитивна - над 1.20 промила в издишания въздух. Униформените издали ваучър за здравно проучване, водачът е дал кръв за лабораторна обработка. Нарушителят е със формиран акт по Закона за придвижване по пътищата и е арестуван за период до 24 часа.
По случая е формирано бързо произвеждане.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР