Спецполицаи и криминалисти от Бургас задържаха двама криминално проявени мъже

...
Спецполицаи и криминалисти от Бургас задържаха двама криминално проявени мъже
Коментари Харесай

Задържаха двама криминално проявени в Бургас за серия от кражби /снимки/

Спецполицаи и криминалисти от Бургас задържаха двама престъпно проявени мъже от Варна на 31 година и 55 година, оповестиха от полицията.
Те са задържани за серия домови обири, осъществени в Бургас.
До момента са открити пет случая на взломни обири от жилища, ситуирани в централната градска част и жк. "Изгрев ". Двамата варненци са с богато престъпно минало и голям брой присъди за обири, прецизираха от полицията. Те дошли в Бургас през светлата част на денонощието, като подбирали на инцидентен принцип жилища, чиито жители били на открито или по работа. За кражбите употребявали специфични принадлежности, с които счупвали патрона на ключалките, след което се насочвали към скъпи, само че не доста обемни движимости - преносими компютри, дребни тв приемници, мобилни телефони, цифрови фотоапарати, златни бижута и пари. Бързо пласирали крадената стока на разнообразни места, доста под действителната им стойност.
И двамата задържани са с престъпни досиета, имат присъди за обири.
Благодарение на професионалните дейности на чиновниците на отдел „ Криминална полиция” и „ Специализираните полицейски сили” при ОДМВР Бургас двамата варналии са арестувани директно след осъществяване на следващата кражба, сподели представителят на полицията Цветелина Рандева. У двамата са открити откраднатите движимости, както и голям брой принадлежности за взломните обири.
,Работата по изцяло документиране на незаконната им активност продължава. По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР