Спецоперация на ДАНС, Агенция Митници и НАП втори ден тече

...
Спецоперация на ДАНС, Агенция Митници и НАП втори ден тече
Коментари Харесай

ДАНС, НАП и митничари са атакували складове за горива край Враца

Спецоперация на ДАНС, Агенция " Митници " и Национална агенция за приходите втори ден тече в данъчни хранилища край Враца. Първоначалната информация бе, че инспекцията е в обекти на компания " Петрол ", която се свързва с предприемача Гриша Ганчев, оповестяват локални медии и в. " 24 часа ".

Оказа се, че инспекцията е в данъчни хранилища на русенската компания ДМВ ЕООД, която ги е купила от " Петрол ".

Запознати настояват, че в службите има сведения, че компанията -собственик на складовете е наследила част от активността на русенската рафинерия " Полисан ", която бе един от снабдителите на Веселин Марешки. Нейният лиценз бе лишен поради продажби на горива без за тях да е заплатен данък и Данък добавена стойност. Имало данни за насъбрани задължения от ДМВ освен към хазната, само че и към български и румънски компании.

Акцията е стартирала във вторник заран, когато пред портала на складовете се появили десетки тпроверяващи от трите институции. От тогава базата за предпазване, маркиране и блиндиране на горива в източната промишлена зона на Враца е запечатана.

Инспекторите не престават да преглеждат цялата документи и ревизират качеството на горивото в огромните цистерни в обекта.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР