Специалното време може да бъде забелязано съвсем случайно и ако

...
Специалното време може да бъде забелязано съвсем случайно и ако
Коментари Харесай

Ако случайно сте видели 11:11 на часовника, спешно...

Специалното време може да бъде видяно напълно инцидентно и в случай че не сте го очаквали, тогава би трябвало да си пожелаете нещо. Такова ненадейно съвпадане като 11:11 на часовника ще ви изпълнени всяко предпочитание, написа jenata.blitz.

Всеки от нас мечтае за това да има повече шанс.

На циферблата за часовника единствено един или два пъти дневно може да видите идентични цифри. Такова време е наречено " цялостно " или " идеално ".

Това се харесва изключително от хората, които имат математически метод на мислене, защото стрелките на часовника в този миг се доближават една към друга и се вписва цялостна идилия. За да обясните смисъла на четирите единици на часовника, можете да употребявате „ теорията за синхронизма “.



В края на краищата всеки човек обича да основава ред към себе си, тъй че когато вижда идентичните числа на часовника, той подсъзнателно се радва и си пожелава нещо в този миг.

Има даже и такива хора, които имат вяра, че време като 10:10, 11:11, 12:12 е основано особено от ангели пазители, с цел да ни предадат нещо и да можем да отправим стремежи. Но се оказва, че тези числа имат доста по-голямо значение.

Числото единадесет и в нумерологията има своето значение.

На първо място, то е знак на чистотата. Затова се счита, че е по-добре да отделите това време на себе си и да анализирате дейностите и делата си, т.е. да възстановите реда вътре в себе си. Невъзможно е да се изясни смисъла на тези цифри и тяхното въздействие върху човек, само че психолозите твърдят, че този, който постоянно вижда четири единици на часовника си, става по-организиран и че всички неща ще му дойдат в съвършен ред с течение на времето.

Известно е, че вълшебното число на силата се състои от две цифри, затова цифрата единадесет се възприема като нещо магическо и тънко, т.е. внимателно, което може да докара до гений и основаване на нещо извънредно.



Както знаете, цифрата единадесет също е цяло число, което значи, че включва както мъжката, по този начин и женската част.

Някои хора се пробват да дешифрират четирите единици като код, който би трябвало да изисква деяние. Други го дешифрират като ключ, който разрешава на човек изцяло същински да опознае себе си.

Но има и друго пояснение за това число - то е дух, а не физическо лице.

В историята цифрата единадесет е повлияло на разнообразни събития. И по този начин, през 1989 година, на 11.11, падна Берлинската стена. Както единайсетия ден, по този начин и единадесетия месец 1918 година в 11 ч. Първата международна война завършва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР