Специално предложение за всички дамиВеликденските празници отминаха и богатите трапези

...
Специално предложение за всички дамиВеликденските празници отминаха и богатите трапези
Коментари Харесай

Все още има време да влезете във форма!


Специално предложение за всички дами

Великденските празници отминаха и богатите трапези останаха зад тила ни. Слънцето все по-често ни припомня, че лятото наближава и идва времето за плаж, море, летни празненства, ефирни рокли и да..времето да носим бански костюм.

Да, дами! Знаем, че не всички сме богопомазани да имаме супер тела целогодишно. За тези, които качват килограми единствено минавайки около отворен шоколад, не се тормозете. Все още има време да влезете във форма. Няма място за суматоха и драма!

Всичко е допустимо с Pulse Fitness & Spa! Те постоянно са подготвени да ви подадат ръка, с цел да се чувствате и да изглеждате добре. В последна сметка няма време да изпадате в меланхолия. Сега е моментът да действате!



Обектите на Pulse Fitness & Spa са на основни местоположения в столицата. Всички знаем, че тренировките във фитнес залата са част от процеса на намаляване. В техните фитнеси ще намерите богат подбор от десетки уреди за всяка мускулна група. Разполагат с просторни кардио зони с бягащи пътеки, крос тренажори, колела и набиращите известност Stair Master, Air Bike и извита пътека. Човек да се чуди на какво да се качи!

Ако имате съмнения по отношение на вашата подготовка, то треньорите им са постоянно подготвени, да ви подадат ръка в този миг. Те ще бъдат правилен сателит и асистент във вашето фитнес премеждие.

В случай, че фитнесът не ви е обичан, то можете да пробвате другите им групови тренировки – пилатес, канго джъмпс, йога, P.BoxX, спининг, танци и доста други. Избор огромен! Трябва единствено предпочитание и воля!

За премия от добре свършената работа в залата, можете да се отдадете на релакс в СПА зоните им. Парна баня или джакузи след подготовка – Божествено!



 

Момичета, най–важното е да се движим и да водим уравновесен здравословен метод на живот. Така няма да имаме проблеми по какъв начин ще изглеждаме по бански или в онази лятна или новогодишна рокля. Ще сме във форма целогодишно.

За да стане още по-голяма вашата усмивка, ще ви споделим, че всичко изброено нагоре, можете да имате единствено против 46 лева на месец. Дамската карта на Pulse Fitness & Spa ви дава всекидневен достъп от 10 до 16 часа, безграничен престой в клуба след вход и достъп до всички обекти. В картата влиза – фитнес, СПА, групови занимания, открит плувен басейн и солариум.

Момичета, не се колебайте! 

 

 

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР