Специалният прокурор, който цитира пропуски в паметта на Джо Байдън

...
Специалният прокурор, който цитира пропуски в паметта на Джо Байдън
Коментари Харесай

Специален прокурор, който цитира пропуски в паметта на Джо Байдън, свидетелства в Конгреса

Специалният прокурор, който цитира пропуски в паметта на Джо Байдън в бомбен отчет, обясняващ решението му да не повдига обвинявания против президента на Съединени американски щати за боравенето му с класифицирани документи, стартира да дава показания в Конгреса.

Свидетелските показания на Робърт Хър пред комисия на Конгреса във вторник идват месец откакто неговият отчет от 345 страници заключава, че Байдън е „ съзнателно задържал и разкривал “ секретни документи, в това число по отношение на военната политика, откакто е напуснал ролята си на Барак Вицепрезидентът на Обама. Материалът е открит в персоналните офиси и резиденции на Байдън, в това число в гаража на дома му в Делауеър.

Докладът разказва Байдън като „ доброжелателен, възрастен мъж с неприятна памет “, който „ не си спомня по кое време е бил вицепрезидент “ или „ даже в границите на няколко години “, когато синът му Бо е имал умря.

Описанието на президента в отчета беше уловено от политическите съперници на Байдън. Проучването демонстрира необятно публикувана загриж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР