Специалните прокурори заявиха във вторник, че искат да повдигнат обвинение

...
Специалните прокурори заявиха във вторник, че искат да повдигнат обвинение
Коментари Харесай

Прокурорите търсят повторно обвинение срещу Алек Болдуин във фаталната стрелба на снимачната площадка на филма „Ръжда“

Специалните прокурори обявиха във вторник, че желаят да издигнат обвиняване против артиста Алек Болдуин за непредумишлено ликвидиране във съдбовната пукотевица по оператор на снимачната площадка на уестърн филм в Ню Мексико преди две години.

Базираните в Ню Мексико прокурори Кари Мориси и Джейсън Луис споделиха, че ще показват доказателства пред огромно жури през идващите два месеца, отбелязвайки, че са излезли нескрито „ спомагателни обстоятелства “. във съдбовната пукотевица през октомври 2021 година на снимачната площадка на „ Rust “ по време на фотосите в покрайнините на Санта Фе.

Болдуин, копродуцент на кино лентата, насочваше револвер към оператора Халина Хътчинс по време на подготовка на снимачната площадка на кино лентата отвън Санта Фе, когато револверът гръмна, убивайки нея и ранявайки режисьора Джоел Соуза.

Ръководителят на оръжията на снимачната площадка, Хана Гутиерес-Рийд, се пледира за почтена за непредумишлено ликвидиране и подправяне на доказателства по случая. Процесът й е плануван да стартира през февруари.

През март помощник-режисьорът на „ Rust “ и координатор по сигурността Дейвид Холс пледира да не оспорва присъда за небезопасно боравене с огнестрелно оръжие и получи условна присъда от шест месеца изпитателен период. Той се съгласи да сътрудничи при следствието на стрелбата.

Стрелбата през 2021 година докара до поредност от цивилен каузи, съсредоточени върху обвиняванията, че обвинените не са спазвали стандартите за сигурност. Случаите включват непозволени искове за гибел, подадени от членове на фамилията на Хътчинс. Болдуин и други обвинени оспориха обвиняванията, че са били небрежни към стандартите за сигурност.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР