Специални видеопослания от световни звезди на волейбола от България, Италия,

...
Специални видеопослания от световни звезди на волейбола от България, Италия,
Коментари Харесай

Волейболни идоли от четири страни донесоха бурни емоции на Звезди на бъдещето

Специални видеопослания от международни звезди на волейбола от България, Италия, Русия и Сърбия провокираха същинска еуфория измежду волейболните гении от четирите страни, участващи на първия интернационален шампионат "Звезди на бъдещето ", проведен от ВК "Левски София ".

Кулминацията на формалната гала по откриването на шампионата бяха видеообръщенията от Матей Казийски и Елица Василева (България), Алесандро Микиелето (Италия), Максим Михайлов (Русия) и Катарина Лазович (Сърбия). 180 волейболисти - момчета и девойки до 15 години, реагираха доста прочувствено, виждайки на видеоекрана на всеки един от огромните в света на волейбола. Младежите безусловно изригваха при появяването на волейболен кумир от тяхната татковина, а награждаваха с овации всеки от съумелите спортисти, отправил вдъхновяващи думи бъдещите звезди.

На церемонията по откриването на шампионата участваха Давид Давидов – вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и съпрезидент на ВК „ Левски София “, Илия Динков - първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол, Владимир Николов - съпрезидент на ВК "Левски ", и Евгени Иванов - ръководител на Комисия детско-юношески волейбол към Българската федерация по волейбол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР