Специални гости на днешното 31-о заседание на Общински съвет –

...
Специални гости на днешното 31-о заседание на Общински съвет –
Коментари Харесай

Посланици на Европейския парламент са специални гости на заседанието на Общинския съвет в Русе

Специални посетители на днешното 31-о съвещание на Общински съвет – Русе са учениците от 9, 10 и 11 клас от СУЕЕ „ Св. Константин-Кирил Философ “. Те са включени в Програмата за учебни заведения посланици на Европейския парламент, която се стреми да обясни на младежите техните права като европейски жители.

Основната концепция е девойките и момчетата да се срещнат с работата на локалната власт и да видят от близко по какъв начин се взимат решения, свързани с развиването на града, както и да бъде показано по какъв начин те самите биха могли да оказват въздействие върху политическия и либерален живот в Европейския съюз.

Председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев се обърна към младежите с зов да останат в Русе и да създадат опит да се развият имено в родния си град, тъй като обществото има потребност от интелигентни, съобразителни и младежи. Пазарджиев добави, че се надява скоро да вижда своите посетители по коридорите на общинска администрация, тъй като в тях е вярата за бъдещо развиване на града.

Учебната стратегия за учебни заведения посланици на Европейския парламент се управлява от минимум един учител за всяко участващо учебно заведение. В подмяна Бюрото на Екологичен потенциал обезпечава профилирано образование, а най-хубавите ще имат опция да пътуват до Страсбург в границите на програмата „ Евроскола “ на Екологичен потенциал.

Г-н Пазарджиев пожела триумф на Мария Накова и учениците от СУЕЕ „ Св. Константин-Кирил Философ “ – Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР