Специалната военна операция в Украйна прерасна вече във война заради

...
Специалната военна операция в Украйна прерасна вече във война заради
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Песков: Във война със Запада сме

Специалната военна интервенция в Украйна прерасна към този момент във война поради намесата на Запада, съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление за " Аргументи и обстоятелства ".
 
" Ние сме в положение на война. Да, тя стартира като специфична военна интервенция, само че незабавно откакто там се заформи тази компания, когато груповият Запад стана участник в нея на страната на Украйна, за нас тя към този момент се трансформира във война. Убеден съм в това. И всички би трябвало да схванат това за своята вътрешна готовност ", съобщи представителят на Кремъл.
 
Говорителят сподели още, че Русия би трябвало напълно " да освободи " своите " нови райони ", с цел да подсигурява сигурността на хората там, имайки поради четирите украински района, които Русия разгласи, че анексира през 2022 година
 
Според Киев анексирането от Русия е нелегално присвояване на земя и той няма да се успокои, до момента в който всички съветски бойци не бъдат прогонени от неговата земя.
 
Песков съобщи, че съветската страна не може да разреши на границите ѝ да съществува страна, подготвена да употребява всевъзможни способи, с цел да отвоюва Крим.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР