Специалната военна операция на Русия в Украйна върви по план,

...
Специалната военна операция на Русия в Украйна върви по план,
Коментари Харесай

Военната операция в Украйна върви по план, но планът не ни е представен, заяви руски депутат |

" Специалната военна интервенция " на Русия в Украйна върви по проект, счита съветският народен представител Мария Бутина.

В изявление за предаването на Би Би Си " HARDtalk " тя се съгласява с формалната позиция на Кремъл, само че в това време признава, че проектът за военните дейности не е бил показан на депутатите.

" Би било наивно от страна на Запада да чака, че тази интервенция може да завърши за една седмица. Чух спекулации по този въпрос и някои хора споделят, че тя би трябвало да завърши бързо. Аз не мисля по този начин, тъй като съветските сили са доста деликатни, с цел да не наранят цивилното население. Ако желаеха да я приключат доста бързо, можеха просто да разбият цялата територия. Но ние не го вършим. Правим го допустимо най-внимателно, с цел да не пострада цивилното население ", заяви Бутина.

На въпрос не е ли чака Владимир Путин украинската опозиция да бъде минимална и да се разпадне, с цел да може неговите сили да се втурнат напряко към Киев, Бутина - която е разобличена от управляващите в Съединени американски щати за шпионаж, дава отговор: 

" Всъщност не бих спекулирала по тази тематика, защото към момента не знаем дали това е правилно или не, дали съветските организации са подготвяли вести за празнуване на победа. Доколкото знам като член на съветския парламент, чакахме една дългопроточваща се интервенция и тя безусловно върви по проект и никой не знае какъв е проектът на президента Путин, тъй като това е секретна информация, която не се разкрива на елементарните жители, в това число и на членовете на Народното събрание. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР