Специализираният наказателен съд освободи от ареста отстранения кмет на столичния

...
Специализираният наказателен съд освободи от ареста отстранения кмет на столичния
Коментари Харесай

След 7 месеца в ареста Десислава Иванчева се прибира у дома

Специализираният углавен съд освободи от ареста отстранения кмет на столичния регион „ Младост ” Десислава Иванчева и заместника й Биляна Петрова. Те бяха арестувани при зрелищна полицейска интервенция в центъра на София при започване на годината.

Кметът на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева беше арестувана при показна акция в центъра на София на 17 април 2018 г. Повод за нея бе следствие за рушвет, даден ѝ от строителен бизнесмен, а по информация на проверяващите Иванчева е била арестувана със 70 000 евро, които са част от по-голяма сума, поискана за издаване на строително позволение. Часове тя бе държана с белезници до автомобила си, паркиран пред постройката на Министерството на спорта, до момента в който проверяващите правиха обиск.

Освен Иванчева, задържани бяха още заместникът ѝ Биляна Петрова, както и някогашният кмет на община „ Младост ” Петко Дюлгеров, а обвинявания бяха повдигнати и на тримата. От април Десислава Иванчева се намира в ареста, а в това време съдът я в профил от поста кмет на регион „ Младост “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР