Специализираният наказателен съд остави за постоянно в ареста 7 от

...
Специализираният наказателен съд остави за постоянно в ареста 7 от
Коментари Харесай

Спецсъдът остави за постоянно в ареста 7 от задържаните в Орландовци

Специализираният углавен съд остави за непрекъснато в ареста 7 от арестуваните при интервенцията в столичния квартал " Орландовци ", заяви Българска национална телевизия.

Съдебният състав е намерил доказателства, че двамата служители на реда и петима от клана " Гольовците " са били в проведена незаконна група за обири, грабежи, разпространяване на опиати и цигари без бандерол.

Други двама също са били част от групата, само че защото са 17-годишни, съдът реши те да са под надзора на контрольор в детска педагогическа стая.

Трима от упрекнатите са пуснати на независимост без мярка за неотклонение.

Припомняме, че през вчерашния ден спецпрокуратурата изиска непрекъснат арест за 12 души по дело " Орландовци ". За останалите двама не бяха импортирани претенции.

Малко по-късно от Министерство на вътрешните работи разпространиха до медиите и видео от задържането на групата в столичния квартал.

На 8 март, прокуратурата повдигна обвинявания на 14 душислед спецакцията в столичния квартал " Орландовци ".

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви, че двамата полицейски чиновници, помагали на Гольовците са задържани.

На 7 март в столичния квартал " Орландовци " беше обезвредена проведена незаконна група за разпространяване на опиати и грабежи. Тогава стартира и следствието на възможното присъединяване на двама чиновници на Второ РПУ в София.

По-късно на същия ден стана ясно, че двамата полицейски чиновници осигурявали чадър при осъществяването на съответните закононарушения от Гольовците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР