Специализирани полицейски операции по линия Наркотици“ са проведени от криминалисти

...
Специализирани полицейски операции по линия Наркотици“ са проведени от криминалисти
Коментари Харесай

Откриха наркотици в двама непълнолетни и един пълнолетен в Стара Загора

Специализирани полицейски интервенции по линия „ Наркотици “ са извършени от криминалисти на територията на образователни заведения в Стара Загора, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, предава Българска телеграфна агенция. 

В региона на локално учебно заведение от малолетен е конфискувана цигара, за която направената експертиза е открила, че съдържа марихуана. В непосредственост до друго образователно заведение в регионалния град криминалисти са открили, че е продадена марихуана на малолетни, а в обвиненото като продавач лице, което също е малолетно, е открита суха зелена тревиста маса, за която направената експертиза демонстрира, че е марихуана с тегло 1,63 грама. При инспекция на пълновръстен, на същото място са открити и конфискувани марихуана с тегло 3,64 грама и метамфетамин с тегло 0,33 грама. 

По случаите са формирани досъдебни производства, работата по които продължава под надзора на съответните прокуратури. 

На територията на региона е извършена и профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата, оповестяват още от Областната дирекция на формалната си уебстраница. Акцент в интервенцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и техните аналози. Установени са общо пет водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол и трима – след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР