Специализираната проверка е осъществена вчера и в нея са участвали

...
Специализираната проверка е осъществена вчера и в нея са участвали
Коментари Харесай

Откриха куп нарушения в пункт за годишни технически прегледи в София

Специализираната инспекция е осъществена през вчерашния ден и в нея са взели участие чиновници на отдел " Икономическа полиция " на ГДНП, представители на Националната организация за приходите и Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ". Провереното сдружение е записано по Закона за Данък добавена стойност, като за календарната 2017 година от действия, свързани с механически прегледи, е отчело пред Национална агенция за приходите оборот, който не кореспондира с броя на миналите на механически обзор.

При инспекцията е открито, че издадените касови бележки не дават отговор на броя на миналите на обзор моторни транспортни средства. Само за времето от 1 до 6 октомври т.г. през пункта за обзор са минали 55 моторни транспортни средства, а издадените за интервала касови бележки са 21.

Констатирано е още, че газанализаторът на сдружението не работи в правила, а системата за мерене на димните газове се манипулира като сензорът не се слага на вярното място за тъкмо премерване. Работата по изясняване и определяне на нарушаванията продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР