Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични

...
Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични
Коментари Харесай

Полицията в София секна голяма наркосделка край хипермаркет на бул. „Цариградско шосе“

Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, е извършена от чиновници от бранш „ Наркотици “ , с дейното подпомагане на криминалисти от ОДМВР-Хасково.

В резултат на подхванатите незабавни оперативни дейности, минути след осъществена наркосделка в региона на хипермаркет на бул. „ Цариградско шосе “ , са арестувани двама мъже – на 36 и 30 години, престъпно проявени и към този момент осъждани.

Третият – 54-годишен турски жител , съумял да избяга с автомобила си, който малко по-късно изоставил в региона на ж.к. „ Дружба “ . При осъществения на място оглед криминалистите разкрили наоколо и изхвърлен платнен сак, препълнен с 16 пакета марихуанас общо тегло 8 кг.

Своевременно, в хода на интервенцията се присъединили и чиновници на ОДМВР-Хасково и при извършените оперативно-издирвателни дейности турският жител бил засечен на територията на регионалния град .

По случая е формирано досъдебно произвеждане . След отчет на материалите в Софийската градска прокуратура тримата мъже са привлечени в качеството на обвинени за осъществено закононарушение по член 354а от Наказателен кодекс и им е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период от 72 часа .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР