Специализираната полицейска операция е проведена вчера (1 август) с участието

...
Специализираната полицейска операция е проведена вчера (1 август) с участието
Коментари Харесай

Откриха накити, неправомерно означени със запазени търговски марки, при проверки в Пазарджик

Специализираната полицейска интервенция е извършена през вчерашния ден (1 август) с присъединяване на чиновници от структурите на ОДМВР - Пазарджик, Териториална дирекция „ Национална сигурност “ – Пазарджик и на бранш „ Специализирани тактически дейности “ при ОДМВР – Пловдив, под надзора на прокурори от Пазарджишката районна прокуратура, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.



Съвместните екипи направили инспекции на девет търговски обекта – магазини за търговия със злато и златни произведения, осем от които на територията на квартал „ Изток “ и един в централната част на Пазарджик.

В рамките на процесуалните дейности са конфискувани към 6 кг украшения от доблестен метал, носещи логото на непокътнати търговски марки. Те са били изложени на витрини в обектите за търговия, без единодушието на притежателя на изключителните права.

Установени са шефовете на магазините - осем мъже и жена, на възраст сред 24 и 67 години, всичките поданици на регионалния град. Образувани са 9 досъдебни производства, работата по които продължава под надзора на районната прокуратура.           
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР