Специализираната операция на служители от Главната дирекция Национална полиция“ е

...
Специализираната операция на служители от Главната дирекция Национална полиция“ е
Коментари Харесай

Хванаха продавач и купувач на дрога в момент на сделка


Специализираната интервенция на чиновници от Главната дирекция „ Национална полиция “ е извършена на 8 март т.г. на територията на столичния квартал „ Орландовци “ под надзора на Софийската градска прокуратура.  Арестът на двамата мъже - 53-годишен от Радомир и 40-годишен от Бухово, е осъществен след попупко-продажбата на 1 кг амфетамин. Двамата са с криминалистически регистрации и осъждани за разнообразни закононарушения - 53-годишният - за разпространяване на акцизни артикули без бандерол, а 40-годишният - за безчинство.

В хода на следствието било открито, че радомирецът е получил амфетамина от 40-годишният мъж от Бухово. При обиска от „ клиента “ са  конфискувани 1 кг от дрогата – пресовки. На адрес в столицата, употребен от 40-годишния, и в две негови моторни транспортни средства криминалистите са намерили и иззели амфетамин с тегло 1, 764 кг,  химически субстанции и механически средства за произвеждане на наркотични субстанции. На адрес в Радомир, населяван от 53-годишния мъж, са открити 657 грама суха тревиста маса (канабис), 19 грама амфетамин и малко количество MDMA, електронна везна и сумата от 18031 лв..

След глоба на прокурор при Софийската градска прокуратура двамата мъже са арестувани за 72 часа и са привлечени в качеството на обвинени за закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс. По случая е формирано досъдебно. Предстои да бъде импортирано искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ от Софийски градски съд.

Работата по документиране незаконната активност на двамата мъже продължава.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР