Специализирана полицейска операция се провежда на територията на Пазарджишка област.

...
Специализирана полицейска операция се провежда на територията на Пазарджишка област.
Коментари Харесай

Спецакция срещу купуването на гласове тече в Пазарджишко

Специализирана полицейска интервенция се организира на територията на Пазарджишка област. Тя е обвързвана спротиводействието на престъпността, опазването на публичния ред на обслужваната територия. В нея вземат участие чиновници от регионалната дирекция в Пазарджик, районните ръководства в Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище, взаимно с екипи на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.

Извършват се инспекции на територията на множеството общински центрове, като все още екипите правят действия на територията на пазарджишкия квартал „ Изток ”, велинградския квартал „ Анезица ”, в септемврийските села Семчиново и Симеоновец, гр.Септември, в пещерските квартали „ Пирин ” и „ Луковица ”, гр.Панагюрище.

Инспектират се търговски обекти, заложни къщи, питейни заведения, игрални зали и клубове. Осъществяват се инспекции на МПС и лицата в тях.

В търговски обект - магазин за хранителни артикули в гр.Септември екипи на локалното полицейско ръководство са разкрили лист с имена на хора и суми против тях. На мястото е осъществен оглед от дежурна група на полицейското ръководство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР