Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда
Коментари Харесай

Провежда се полицейска операция за битовата престъпност в Разград, има КПП-та

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на битовата престъпност се организира през днешния ден на територията на област Разград. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева.

Служителите на реда ще ревизират пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави активност, обвързвана със законови нарушавания.

Паралелно с това са построени контролно-пропускателни пунктове, на които се вършат инспекции на преминаващи транспортни средства за противопоставяне на незаконната миграция и нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

В засилените контролни дейности са включени екипи на охранителна и пътна полиция, и жандармерията. При Разград и Исперих действат по четири контролно- пропускателни пункта, а в региона на Кубрат са пет.

Това е следващата акция, ориентирана към противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и квартали на територията.

При последната профилирана интервенция през септември бяха арестувани трима души, един от които поради пукотевица с револвер в централната част на с. Брестовене.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР