Специализирана акция се провежда в Изпълнителната агенция по горите. Прокурори

...
Специализирана акция се провежда в Изпълнителната агенция по горите. Прокурори
Коментари Харесай

Специализирана акция в Изпълнителната агенция по горите

Специализирана акция се организира в Изпълнителната организация по горите. Прокурори от Върховен касационен съд и чиновници на „ Националната полиция” са вътре и изискват документи – отчети, мнения, заповеди, от изпълнителния шеф на Агенцията, както и от шеф на комерсиално сдружение от София. Това оповестява прокуратурата в известие до медиите.

Акцията е обвързвана с предоставена от основния прокурор на Иван Гешев инспекция на заменки на поземлени парцели в горски територии.

Нова спецакция против корупцията в "Басейнова дирекция " в Пловдив

Изисканите документи са свързани с осъществяване на Решение на Европейската комисия от 05 септември 2014 година по отношение на скица за помощ SA26212(2011/C) и NoSA.26217(2011/С), приведена в деяние от Република България при размени на поземлени парцели в горски територии.

Изисква се цялата документи, обвързвана с осъществяването на социална поръчка, с предмет избор на дееспособен самостоятелен оценител, който да извърши оценка на поземлените парцели в горски територии в сходство с европейските условия, както и документи, свързани с възобновяване на предоставена на бенефициентите помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР