Специализиран кабинет за комплексна рехабилитация и възстановяване отваря врати в

...
Специализиран кабинет за комплексна рехабилитация и възстановяване отваря врати в
Коментари Харесай

Модерни и иновативни терапии за рехабилитация в бившия Спорт...

Специализиран кабинет за сложна рехабилитация и възобновяване отваря порти в Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина (МЦРСМ) в Пловдив. Дейностите, които ще се оферират там, обгръщат посттравматични положения, изискващи изцяло възобновяване посредством кинезитерапия, физиотерапия и рехабилитация. Сред тях са фрактури на кости, руптури на връзки и сухожилия, луксации и сублуксации, тендинит (възпаления на сухожилията) и тендиноза (дегенерация на сухожилието, разследване на повтарящ се микротравматизъм), синовит (възпаление на ставната мембрана), хемартроза (кръв в ставата), бурсит, отток от пряк удар (със синина и натъртване), както и повтарящ се микротравматизъм при хронично претоварване или увеличено механично търкане на дадена мускулно-сухожилна конструкция.

В новия кабинет в МЦРСМ (бившия Спортен диспансер) ще се ползват друг вид модерни лечения, които способстват за цялостно излекуване: криотерапия, лимфодренаж, масаж с дейни медицински препарати за обезболяване и възстановяване на оксигенацията на засегнатите тъкани, както и магнитна, ултразвукова и електротерапия.

Най-новият способ е ТЕКАР-терапия (таргетирана високочестотна терапия) с извънредно бърз резултат и отлични резултати при спортни и рецидивиращи контузии, както и при хронични болести.

Всички те се ползват единствено след консултация с лекари експерти по физикална медицина и рехабилитация, ортопедия и травматология, спортна медицина, неврология и кинезитерапевт.

Работно време: понеделник-петък от 7-19 ч.
Телефон за записване на час: 0877 054 110.
www.mcrsm-pv.com

Още забавни четива от сферата на медицината вижте в новия брой на

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР