Специалистът в областта на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология -

...
Специалистът в областта на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология -
Коментари Харесай

Специалистът по инвитро оплождане д-р Берк Булут ще консултира БЕЗПЛАТНО във Варна

Специалистът в региона на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология - доктор Берк Булут, ще съветва гратис български двойки с репродуктивни проблеми във Варна на 14 май 2019г. Той идва у нас по покана на шефа на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ - Звезделина Лютфи в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината.
Кой е доктор Берк Булут?
Д-р Булут е потвърдил се експерт в региона на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология. Той работи в Отделението по акушерство и гинекология на високотехнологичната болница Liv Hospital - Истанбул.
Безплодие и шансове за зачеване
85% от двойките съумяват да реализират бременност в границите на първата година от вземането на решение за такава стъпка. Делът им доближава 93% на втората година. За останалата част се смята, че е налице проблем с фертилитета и се нуждаят от помощта на асистирани репродуктивни техники. Проблемът с безплодието визира 15-20% от популацията по света.
Най-важният фактор за успеваемостта на инвитро лекуването е възрастта на дамата и нейният яйчников запас. Броят и качеството на яйцеклетките понижава съществено при дамите над 38-годишна възраст, а в случай че дамата е над 40 години, шансът за зачеване понижава до 30% даже и благодарение на инвитро оплождане.
Съвременни способи за висока успеваемост
Най-съвременните техники в областта на инвитро оплождането се ползват в Liv Hospital за по-висока успеваемост и по-здраво потомство. В чудесно оборудваната, високотехнологична лаборатория се употребяват всички благоприятни условия на актуалната медицина. Извършват се генетични проучвания, в това число при двойки с повтарящи се несполучливи инвитро опити или спонтанни аборти. Научните проучвания демонстрират, че хромозомните аномалии се срещат доста по-често (50-60%) при ембрионите на двойки с преклонна възраст на майката, несполучливо завършили бременности и мощно изразен мъжки фактор за неплодородие.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доктор Берк Булут на 14 май 2019г. би трябвало да се запишат авансово на телефона на „ Медикъл Караджъ “, Варна: +359 878 500 730.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР