Спецакция по безопасност на движението е проведена от служители на

...
Спецакция по безопасност на движението е проведена от служители на
Коментари Харесай

КАТ дебне в Пловдивско! Спипаха над 100 шофьора в нарушение

Спецакция по сигурност на придвижването е извършена от чиновници на бранш Специализирани полицейски сили за времето от 11 ч. до 23 ч. на 7 септември. Проверките са осъществени на територията на районно управление (на МВР) Карлово и районно управление (на МВР) Хисаря по отношение на регистрирано покачване на произшествия с потърпевши и наклонност за погрешно потребление на мобилни телефони от водачите, оповестиха от полицията.

Екипите са ревизирали 131 души и 111 коли. Констатирани са 101 нарушавания на разпоредбите за придвижване. Сред тях са 35 случая на неизползвани предпазни колани и 4 - на каски, нерегистрирани по надлежния ред 5 автомобила и 2 мотоциклета. 8 водачи са били неправоспособни, 2 са използвали алкохол до 1,2 промила, 6 са употребявали GSM без нужните устройства по време на придвижване, други 6 са били с нередовни документи.

Съставени са 68 акта и 26 санкции с фиш. С полицейска заповед са арестувани трима. В районно управление (на МВР) Хисаря и Карлово са стартирани общо 5 предварителни инспекции.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР