Спецакция на полицията по линия на наркотици се проведе вчера

...
Спецакция на полицията по линия на наркотици се проведе вчера
Коментари Харесай

Спецакция в Пловдив! Хванаха в крачка трима бандити

Спецакция на полицията по линия на опиати се организира през вчерашния ден в пловдивския квартал Столипиново. Арестувани са трима души, конфискувани са близо 260 грама хероин, кокаин, електронна везна и мобилни телефони.

В интервенцията са взели участие чиновници на отдел “Криминална полиция ” и бранш “Специализирани полицейски сили ”, под наблюдаване на Окръжната прокуратура. Службите са блъснали квартал Столипиново, който е измежду най-проблемните в страната по направление “наркотици “.

На адрес на ул. “Възход ”, в миг на договорка сред наркоразпространители, били хванати 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години. От тях проверяващите иззели общо 257,6 грама хероин, кокаин, електронна везна със следи от същия опиат и мобилни телефони.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за владеене на опиати за разпространяване, което се следи от окръжната прокуратура.

Тримата са били арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Впоследствие са им повдигнати обвинявания и с разпореждане на наблюдаващия прокурор са арестувани за период от 72 часа. Криминалисти не престават работата по документиране на незаконната активност на причинителите под управлението на Окръжна прокуратура-Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР