Спекулациите около бъдещето на двете големи звезди на ПСЖ -

...
Спекулациите около бъдещето на двете големи звезди на ПСЖ -
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Мбапе и Неймар ще останат в Париж завинаги

Спекулациите към бъдещето на двете огромни звезди на ПСЖ - и не са спирали от месеци, само че президентът на парижани Насел Ал Хелафи е изцяло убеден, че и двамата ще останат във френската столица и ще продължат да носят същия екип. Това той съобщи след вчерашното премахване на на “Парк де Пренс” след 1:1 във вчерашната вечер и победа с 4:1 три седмици по-рано на “”.

“Мбапе и Неймар са парижани и ще останат в Париж вечно,” кагоричен бе притежателят на клуба, който за пръв път обществено взе отношение по въпроса от месеци насам, само че остави усещане за огромна убеденост в думите си.

След това той разяснява и самата среща, както и класирането на четвъртфиналите, както и превъзмогването на психическата преграда след трагичното отпадане през 2017-а.

“Голяма чест е да се класираме на четвъртфиналите в Шампионската лига. Вече забравих какво се случи преди четири години. Това ще остане в историята, само че ние играхме и отстранихме страховит тима на Барселона. Сега сме измежду последните осем,” съобщи Ал Хелафи.
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 10 март  Пари Сен Жермен 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР