Спасителят Христо Кюлбасанов, който преби френски гражданин на плажа в

...
Спасителят Христо Кюлбасанов, който преби френски гражданин на плажа в
Коментари Харесай

Спасителят, който пребил французин: Не му се извинявам, той ме провокира

Спасителят Христо Кюлбасанов, който преби френски жител на плажа в Поморие след спор за чадър, твърди, че е бил предизвикан от чужденеца. 

Виновен съм, не желая да се извинявам, ще си понеса следствията за това, което направих, беше грозно. Извинявам се на всички, които са станали очевидци на тази грозна панорама. На него не му се оправдавам, сподели Кюлбасанов по бТВ. 

От години този господин предизвика спасителите. Във въпросния ден не бях на работа, не бях избавител, а бях със фамилията си на плажа. На обяд се прибрахме у дома и чадърът остана свободен с кърпата. Дойдох по-рано, преди брачната половинка ми и седнах при сътрудниците – това е като медицински пункт “, описа Кюлбасанов, който е старши избавител на плаж Поморие-изток. По думите му боят почнал при третия път, в който той подканил французина е брачната половинка му да се реалокират. Според него французинът го е обиждал. 

Когато отидох трети път, той демонстративно се реалокира с 10 см. Легна и стартира да ми се смее. Подритна ме по крайници и изгубих самоконтрол, изяснява Кюлбасанов. 

Французинът отхвърли това, което сподели българският избавител. 

„ Бях на плажа със брачната половинка ми и 13-годишният ни наследник. Нямаше никой при чадъра, нямаше забрадка. Започнахме да се настаняваме под чадъра, спасителят пристигна и ни сподели, че това е неговият чадър “, добави тя.

Съпругата на французина описа, че са се отместили. 

„ До багра се стигна след към 30 минути. Господинът пристигна и стартира да отваря чадъра, бяхме на повече от два метра оттова и той ни сподели да се отместим, тъй като за жена му нямало задоволително място под сянката. Ние отказахме “, описа още тя.

Французинът добави, че ще заведе дело. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР