Спасител проговори за грозните сцени на плажа в Поморие.Задържаха и

...
Спасител проговори за грозните сцени на плажа в Поморие.Задържаха и
Коментари Харесай

Спасителят Христо, пребил французин в Поморие: Изгубих самоконтрол и се саморазправих с него

Спасител проговори за грозните подиуми на плажа в Поморие.

Задържаха и повдигнаха обвиняване на избавител в Поморие. Френски жител се оплака, че е атакуван и пребит поради спор за чадър. До ръкопашния пердах се е стигнало след спор за чадър в свободната зона на плажа в Поморие. Французинът, който е женен за българка, разпъва хавлията под чадър. Оказало се, че мястото към този момент е заето.

" Беше лежащ под моя чадър. При което два или три пъти го подканих да се реалокира. Той отхвърли, държеше се нападателно. Махаше, псуваше на британски, при което при тритият път ме подритна по крайници, при което аз изгубих самоконтрол и се саморазправих с него, за което съм отговорен и ще си понеса следствията ", разяснява старши-спасителят от плажа в Поморие Христо Кюлбасанов пред Bulgaria ON AIR.

Французинът споделя, че незабавно след забележката той и фамилията му са се отместили настрана от чадъра, само че все пак спасителят го нападнал.

" Спасителят на плажа беше доста нападателен. Удари ме в лицето, контузи ми окото. Още ме боли главата. По никакъв метод не съм го провокирал. Бях лежащ по тил, а той стартира да ме удря ", изясни потърпевшият французин Джуди.

" Случаят се разигра толкоз бързо, толкоз стремително, че не можахме да реагираме. Единственото нещо, което аз съумях да направя, е да се изправя и да кажа - ти естествен ли си. Не можах дори да застана на средата на ударите ", сподели и брачната половинка на потърпевшия Людмила.

Спасителят е арестуван, оповестиха на ексклузивен брифинг на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Образувано е досъдебно произвеждане.

" На същия е повдигнато обвиняване за лека телесна щета, осъществена по хулигански подбуди и осъществена с особена свирепост. Това закононарушение е закононарушение от общ темперамент. Предвиденото наказване е отнемане от независимост до 3 години ", изясни окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, написа novini.bg.

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че случката, която е от 24 юли, се схваща едвам в този момент, тъй като показанията на очевидците са били доста спорни.

" В момента се обяснява детайлно, с цел да можем да сглобим картината. Кой е почнал спора, кой е показал вербална експанзия, кой е показал физическа такава ", разяснява шефът на Министерство на вътрешните работи Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Французинът е фамилията му ще предявят цивилен иск, уведомили са и френското посолство в страната ни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР