Спартак Варна официално обяви раздяла с трима футболисти. Георги Бабалиев,

...
Спартак Варна официално обяви раздяла с трима футболисти. Георги Бабалиев,
Коментари Харесай

Спартак Варна обяви раздяла с трима

Спартак Варна публично разгласи разлъка с трима футболисти. Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям напущат " соколите ". 

Ето какво написаха от клуба: 

" Благодарим ви за всичко, момчета!
Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям се разделят с ФК „ Спартак ” Варна и ще продължат развиването си в други тимове.
Ибрям Ибрям извървя пътя от В група до Елита с отбора, като бе съществена част от защитния вал в първия си сезон. В професионалния футбол Ибрата изигра 29 срещи, а също по този начин оказа помощ за развиването на втория тим на клуба.
Мехмет Сабри дебаркира във Варна в зимната пауза на сезон 2021/2022 и незабавно се трансформира в съществена фигура в нападението на тима след влизането в Б група и в срещите от Елита. Мечката, както всички го назовават, игра на няколко позиции, с което оказа помощ на тима да завоюва промоция за Първа лига. В професионалния футбол за Спартак Сабри взе присъединяване в 43 дуела, в които се разписа като голмайстор 6 пъти, асистирайки 4 пъти на свои съотборници за попадения.
Георги Бабалиев се причисли към клуба през лятото на 2021 година. Бабалиев бе измежду най-дейните нападатели на тима и дружно с останалите млади състезатели оформиха мощно нахлуване, с което безпроблемно бе извоювана промоция за Първа лига. Той записа общо 43 срещи за Спартак, в които се разписа 6 пъти, реализирайки и 4 асистенции на сметката си. ФК „ Спартак ” Варна благодари и на тримата за положения труд, за мотивацията и приноса към резултатите и класиранията на тима и им пожелава да са здрави и да осъществят големия капацитет, с който разполагат!

На добър час, момчета!
ФК „ Спартак 1918 ” Варна "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР