Спартак (Плевен) приключи селекцията си за новия сезон в НБЛ,

...
Спартак (Плевен) приключи селекцията си за новия сезон в НБЛ,
Коментари Харесай

Спартак приключи селекцията с бивш младежки национал

Спартак (Плевен) завърши селекцията си за новия сезон в НБЛ, задържайки един от главните си играчи от предишния сезон, научи Sportal.bg . Ивко Ивков ще продължи да бъде част от тима на Александър Дяковски, откакто е подписал нов контракт с плевенския клуб.

Бившият юношески национал записа 22 мача за плевенчани през сезон 2017/2018, в които се отличи с индикатори от 9.6 точки, 3.5 битки, 0.8 асистенции и 0.8 отнети топки. Той игра и за състава на Атлетик (София) в “А” група с двоен лиценз, като там имаше 9.1 точки, 5.8 битки, 2.2 асистенции и 1.0 отнети топки.

22-годишният Ивков играе на позиции “2” и “3”, а кариерата си стартира в Балкан (Ботевград), с цел да премине през Чавдар (Троян), Академик (Благоевград) и Левски в следствие. Той е третото име от миналогодишния състав, което остава в Спартак след Николай Маринов и Константин Коев.

През лятото до момента плевенчани взеха Радослав Кочев от Балкан, Николай Върбанов от Ямбол, Цветослав Острев от Черно море Тича, Тодор Тодоров от Берое и Никола Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР