Спален матрак Едно от най-удобните неща за хора, които искат

...
Спален матрак Едно от най-удобните неща за хора, които искат
Коментари Харесай

Шест аксесоара, които превръщат обикновена кола в мобилен дом

Спален матрак  Шест аксесоара, които трансформират елементарна кола в мобилен дом

Едно от най-удобните неща за хора, които желаят да къмпингуват в автомобила си е надуваем матрак, който можете елементарно да поръчате от многочислените онлайн магазин, само че е значимо да го изберете съгласно размера на вашия автомобил. Различните типове са за разнообразни видове коли. Има и варианти за такива от пяна, а има матраци за багажник, само че те са по-обемисти.
Компресор за въздух  Шест аксесоара, които трансформират елементарна кола в мобилен дом

Доста потребно нещо, което ще ви помогне във всяка необикновена обстановка, позволявайки ви бързо да надувате дюшек и други предмети от бита. Захранва се от запалката на автомобила.
Авто ледник  Шест аксесоара, които трансформират елементарна кола в мобилен дом

Този аксесоар ви разрешава да транспортирате прясна храна и безалкохолни питиета, без да се притеснявате за тяхната сигурност при дълго пътешестване или лагеруване. Занхранването му още веднъж е 12-волтово.
Преносима кухня  Шест аксесоара, които трансформират елементарна кола в мобилен дом

Преносима кухня ще ви помогне за готвенето. Тези кухни са най-различни са налични в Интернет магадините. Преносимите кухни с газово зареждане обаче се смятат за най-универсалните.
Мрежа срещу комари  Шест аксесоара, които трансформират елементарна кола в мобилен дом

Струва си да помислите авансово за отбрана против инсекти, а това става с най-простото решение под формата на мрежа срещу комари, която за закрепите на отворения прозорец или врата в автомобила ви.
Преносима кафеварка  Шест аксесоара, които трансформират елементарна кола в мобилен дом

По време на път можете да вземете портативната си машина за кафе и да се насладите на обичаната си напитка на пътя. Тези устройства също са от най-различен вид. Могат да се зареждат от запалка, както и от независими капсулни акумулатори, а има и такива на газ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР