Спах една тежка зима в кола в Германия, шокира с

...
Спах една тежка зима в кола в Германия, шокира с
Коментари Харесай

Да го ожали човек: Росен Плевнелиев спал една тежка зима в кола в Германия

" Спах една тежка зима в кола в Германия, шокира с самопризнание Росен Плевнелиев. - Аз бях един от най-хубавите програмисти, министри и мениджъри в България, само че в никакъв случай не съм го възнамерявал, както и да стана президент. Много постоянно ориста ми подаваше ръка и не съм я подминавал. Аз съм доброжелателен, добър човек, обичан и обичащ, не националист, а родолюбец. Аз съм зодия телец и съм извънредно фокусиран и непрекъснат във всичко. Минавал съм през доста сложни моменти в живота си и знам какъв брой е значимо да си толерантен. Не считам, че триумфът е в парите, в бройките или в цифрите, а в груповите старания. Той би трябвало да бъде резистентен “.

" Баща ми ме научи да бъда добър човек. Той беше доста отворен и доброжелателен към всички. Нашият апартамент от две стаи и половина беше отворен за всички. Оттам аз съм се научил да съм отворен към хората ", сподели Плевнелиев.

Майка ми откри математическия ми гений. Ако сте толерантен и непрекъснат в това, което вършиме, ще съумеете. Аз желая да науча и децата си на това. Най-тежкото, което може да се случи на човек, е да загуби детето си. Преживях бракоразвод в доста сложен миг и бях най-атакуваният президент. Преминаването през компликациите има смисъл. След като спах една тежка зима в кола в Германия, след 2 години имах компания. Не знаех какво е да си министър, когато одобрих поста, само че по-късно станах най-популярният. Върнах се в България, където съм благополучен, а в Германия не бях. Тук човек към този момент има страхотни кариерни благоприятни условия “, сподели още президентът (2012 - 2017) пред Би Ти Ви.

" В момента се намираме в тежка фаза и изпращаме неправилни послания на българите в чужбина, когато им обясняваме по какъв начин сме най-корумпираните. Трябва да имаме напълно различен метод към тях. Защо би трябвало да хулим, че България и София се трансформират към положително? Добрите послания би трябвало да стигнат до милионите българи, а те по-късно да вземат решение. Аз бях съумял човек и когато влязох в политиката, само че за мен най-важната думичка е „ смисъл “, безапелационен е Росен Плевнелиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР